LOCATIEnjf2017

De locatie is bekend!

Het NJF 2017 zal plaats gaan vinden in het Brabantse Goirle bij sporthal “De Wissel”.

Adres:
De Schietberg 8, 5051 Goirle

Grasveld

Zaal


Travel


Met het openbaar vervoer

Vanaf Schiphol Airport/Rotterdam

Pak de trein richting Breda, en vanaf daar de trein richting Tilburg.

Vanaf Amsterdam Centraal/Utrecht Centraal

Pak de trein richting ’s Hertogenbosch, en vanaf daar de trein richting Tilburg.

Vanaf Venlo

Pak de trein richting Eindhoven, en vanaf daar de trein richting Tilburg.

Vanaf Nijmegen

Pak de trein richting Tilburg.

Vanaf Antwerpen/Brussel

Pak de trein richting Roosendaal, en vanaf daar de trein richting Tilburg.

Wanneer je in Tilburg bent

Als je gearriveerd ben in Tilburg kun je bus 2 pakken, in de richting van “Goirle via CS/ETZ”, tot aan bushalte “Spoorbaan” in Goirle. Loop vanaf hier in de tegengesteld richting van waar je vandaan kwam. Bij het kruispunt sla je rechtsaf en loop je een kleine twee minuten. Loop vervolgens het eerste parkeerplaats aan de linkerkant op en ga naar links, daar zie je de ingang van het NJF!

Met eigen vervoer

Vanaf Rotterdam

Volg de A16 in de richting van Breda tot aan knooppunt Galder (net voorbij Breda) en sla de A27 op in de A58 in de richting van Tilburg. Bij Tilburg, neem afslag 11 richting Goirle.

Vanaf Amsterdam

Volg de A2 in de richting van Utrecht tot aan knooppunt Everdingen (net voorbij Utrecht) en sla de A27 op in de richting van Breda. Sla bij Breda de A58 op richting Tilburg. Bij Tilburg, neem afslag 11 richting Goirle.

Vanaf Utrecht

Volg de A27 in de richting van Breda. (of de A2 in de A27 als je van de westkant van Utrecht komt) Sla bij Breda de A58 op in de richting van Tilburg. Bij Tilburg, neem afslag 11 richting Goirle.

Vanaf Venlo

Volg de A67 in de richting van Eindhoven tot aan knooppunt Veldhoven en sla de A67/A2 op. Volg deze tot aan knooppunt De Hogt en sla de A2 op tot aan knooppunt Batadorp. Sla hier de A58 op in de richting van Tilburg. Bij Tilburg, neem afslag 11 richting Goirle.

Vanaf Nijmegen

Volg de A326 tot knooppunt Bankhoef voorbij Wijchen en sla de A50 op in de richting ’s Hertogenbosch. Sla bij knooppunt Paalgraven the A59 op in de richting van ’s Hertogenbosch. Sla bij knooppunt Hintham de A2 op tot aan knooppunt Vught en sla daar de A65 op in de richting van Tilburg. Sla bij knooppunt de Baars de A58 op in de richting van Tilburg. Bij Tilburg, neem afslag 11 richting Goirle.

Vanaf Antwerpen/Brussel

Volg de E19 in de richting van (Antwerpen)Breda/Brecht tot aan knooppunt Galder. Sla hier de A58 op in de richting van Tilburg. Bij Tilburg, neem afslag 11 richting Goirle.

Wanneer je bij afslag 11 richting Goirle bent (Vanaf Breda)

Ga links bij de verkeerslichten richting Goirle. Volg de N630 en sla linksaf bij de tweede groep verkeerslichten en rij door tot aan de rotonde. Neem de eerste afslag naar rechts. Volg de weg tot aan een kruispunt. Ga hier rechtdoor en rij het eerste parkeerplaats op aan de linkerkant. Je bent nu gearriveerd op het NJF!!

Wanneer je bij afslag 11 richting Goirle bent (Vanaf Eindhoven)

Ga rechts bij de verkeerslichten richting Goirle. Volg de N630 en sla linksaf bij de derde groep verkeerslichten en rij door tot aan de rotonde. Neem de eerste afslag naar rechts. Volg de weg tot aan een kruispunt. Ga hier rechtdoor en rij het eerste parkeerplaats op aan de linkerkant. Je bent nu gearriveerd op het NJF!!


Kom je met je eigen auto?


Kom je met het OV?


Plan mijn reis