Jongleer gamesnjf2017
Een jaarlijks terugkomend en druk bezocht onderdeel van het festival zijn de games. Om specifiek te zijn: jongleergames. Tijdens deze games krijgen deelnemers én buitenstaanders de kans om hun talenten te vertonen in de vorm van, je raadt het al, spelletjes. Hierbij worden de deelnemers tegen elkaar opgezet om zodoende de ander/rest te verslaan. Denk hierbij aan games als, het langst met vijf jongleerballen jongleren, het langst met vijf kegels jongleren, het langst een kegel balanceren, het gooien van een diabolo in een kist, het langst een handstand volhouden, enzovoort.

Nu het zo opgesomd wordt lijkt het saai, maar uiteraard worden tijdens deze uithoudingsvermogen spellen de deelnemers uitgedaagd door variaties te doen. Zoals, het gooien van een shower met vijf jongleerballen, het gaan liggen op de rug tijdens het balanceren van een kegel, en ga zo maar door.

Uiteraard krijgt de winnaar van elke game een mooie en unieke prijs, wat de deelname alleen maar leuker maakt! Dus schroom je niet en doe mee!

games